dietetika - corner

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

archivum 21-40 > archivum 1-20

Dietetikai tanácsadás!


Bihari Nóra dietetikus segítségével optimalizálhatjátok étkezési szokásaitokat! Szakmai tudásával elősegíti, hogy a kívánt eredményt hatékonyabban, gyorsabban érjétek el - akár fogyás, akár tömegnövelés a cél!
Minden szerdán 19:00-tól  21:00-ig vár Benneteket dietetikai szaktanácsadással!


A sport mindig fontos részét képezte életemnek. Talán a rendszeres mozgásnak, edzéseknek köszönhetően indultam az egészséges életmód irányába és választottam a dietetikát - táplálkozás tudományt, mint foglalkozást. 2011?ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának dietetikus szakán. Emellett 2010 júniusában Testépítő és Fitness edző képesítést szereztem a Fitness Akadémián.

Jelenleg az Országos Sportegészségügyi Intézetben (Sportkórház) dolgozom, mint dietetikus. Munkám során szeretnék az embereknek segítséget nyújtani a helyes életmód megválasztásában, a mozgás és a táplálkozás terén. Nagyon fontosnak tartom a prevenciót - a megelőzést és az ennek megfelelően felépített tudatos életvitelt.
Várom azok jelentkezését, akiknek kérdésük van a táplálkozással kapcsolatban.
Tanácsadásom során részletes táplálkozási anamnézis és táplálkozási napló alapján kiértékelem a páciens jelenlegi étkezési szokásait és ezek alapján ajánlok változtatásokat, illetve egy személyre szóló étrendet receptekkel kiegészítve.
Szaktudásomnak megfelelően próbálom a legtöbbet megtenni a páciensekért, a céljuk sikeres megvalósításáért, amely természetesen csak együtt, közös munkával, elhatározással érhető el.


A következő témakörökben várom a kérdéseket:
- egészséges táplálkozás
- súlyfelesleg, testsúlycsökkentés
- cukorbetegség
- hyperkoleszterinaemiák (magas vérzsír- és triglicerid szint)
- szív és érrendszeri betegségek
- osteoporosis (csontritkulás)
- emésztőrendszeri betegségek (bélrendszer, epe, máj stb.)
- táplálékallergiák, intoleranciák
- várandósság, szoptatás
- stb.

„Ha a jelenkor orvosa nem lesz a jövő dietetikusa, akkor a jelen dietetikusa lesz a jövő orvosa″Szolgáltatások:

1. csomag: Testösszetétel mérés speciális gép segítségével
A testösszetétel mérő gép segítségével állapotfelmérés és kontroll vizsgálat végezhető, melyből megtudhatjuk a szervezetben milyen a zsír és az izom aránya, illetve az izom eloszlása a törzs területén és a végtagokon, fejlődése milyen mértékű és mennyire arányos. A gép segítségével kézzel fogható adatokat kapunk így követhetőbbé válik az általunk végzett edzésmódszer hatékonysága.
Testsúlycsökkentésben: A méréssel megtudhatjuk, hogy a leadott kilók ténylegesen a zsírtömeg csökkenésből adódik nem pedig izomtömeg - vagy folyadék csökkenésből.
Izomtömeg növelésben: A géppel kimutatható, hogy a testsúlyunk növekedése valós izomtömeg gyarapodásnak köszönhető vagy zsírtömeg növekedés, vízmegkötés eredménye.
Hogyan zajlik a vizsgálata? - A mérés kevesebb, mint 2 percet vesz igénybe. - Ruha levétel nem szükséges.
Ár: 950 Ft

2. csomag: Dietetikai tanácsadás
A tanácsadás során kiértékelem a páciens táplálkozási naplóját/korábbi étkezési szokásait, részletesen átbeszéljük az adott étrend, diéta alapszabályait, a választandó és kerülendő nyersanyagcsoportokat, konyhatechnológiákat. A szóban elhangzott tanácsok gyakorlati alkalmazását az írásban kiadott tájékoztatók, útmutatók, receptek és egy mintaétrend segítik.
Ár: 5000 Ft

3. Kontroll csomag
A csomag tartalmazza a testösszetétel mérést, melynek segítségével nyomon követhető a testösszetétel, a testzsír és az izom arányának változása, illetve a táplálkozási napló kiértékelését, esetleges további étrendi módosításokat.
Ár: 2500 Ft

Jelentkezni személyesen szerdánként,
telefonon: +3620 534 8632
email-ben: biharinori@yahoo.com
Várok mindenkit szeretettel:
Bihari Nóra dietetikus


 
Frissítve: 2018. 02. 19.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz