fila5 - corner

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

archivum 21-40

Fergeteges hangulatban zajlott a FILA FITNESS ötödik szülinapi bulija!


  


Fergeteges hangulatban zajlott a FILA FITNESS ötödik szülinapi bulija! Jöhet a 10. születésnap!Óriási készülődés előzte meg a november hatodikára szervezett bulit.
A lányok csapatokba szerveződve, időt, energiát nem sajnálva gyakorolták a koreográfiákat. Újabb-és újabb ötleteket építettek be, kellékeket, eszközöket alkalmaztak mindaddig, amíg a koreográfia látványos show-műsorrá nőtte ki magát.
A fiúk Bakó Attila edző segítségével sajátították el a gyakorlatok helyes kivitelezését és óvatosan, napról-napra emelve a súlyokat, egyre bátrabban várták a szombatot...


...és ránk virradt.
A terembe lépve csodálatos látvány várt bennünket: a 300 színes léggömb és megannyi szemgyönyörködtető dísz ámulatba ejtette a résztvevőket, vendégeket. Az Uzsoki Kórház munkatársai gyors vércukorszint és koleszterin-szint mérést végeztek mindazokon, akik igényt tartottak erre. A résztvevők több mint 80%-a élt a lehetőséggel, igazolva, hogy nem csak divatból, hanem valóban az egészséges életmód gyakorlójaként, egyben -hirdetőjeként jár le a terembe.
Nagy segítséget adott a Nagy Lajos király útján működő UPDATE üzlet, hiszen nem csak a győztesek ajándék-csomagjába rejtett egy-egy kis kóstolót, hanem lehetőséget adott arra, hogy a vércukor vizsgálatot süti evés előtt és után is meg lehessen tenni.
Legtöbb esetben a mért eredmény nem változott, igazolva ezen termékek jótékony hatását.

A fiúk versenye tíz órakor kezdődött, melyet Szathmári Szandra nyitott meg.Ez idő alatt a lányok különböző órákon vehettek részt. Legnagyobb sikerrel a ZUMBA zárult, hiszen iszonyú energiákkal kitombolhatta magát mindenki a salsa koreográfiától a mulatósig. A nem mindennapi hangulatról rutinos edzőnk: Kari gondoskodott, külsős kolleganőnk Rizmayer Bea segítségével...

...és megkezdődtek a hölgyek csapatversenyei!


  
A zsűri
Csisztu Zsuzsa
Bencsik Tamara
Gyurák Judit (FILA MAGYARORSZÁG képviseletében)
Szász Máté (SCITEC képviseletében)
dr. Zamecsnik Péter ügyvéd úr
(részvételükért köszönet mindnyájuknak!)


Nagyon komoly tartalmi jegyek alapján például: látványosság, ötlet, harmónia, kondíció, pontozással hozta meg a végeredményt:


1. helyezett: Kari csapata Csillám pónik
2. helyezett: Szatyi csapata Senior(itas)

3. helyezett: Blanka csapata Anyád kedvenc csapataA férfiak versengésének eredményei:

90 kg és felette
Fehér László
Káposzta Zoltán
Kovács Róbert
Murányi Zsolt
Pusztai Krisztián
Huszár Zoltán

  

90 kg alatt
Földvári Csaba
Vancsek Attila
Rusz Márk
Bea Zoltán
Sass Tamás


A gyakorlatokban összesen 126.773 kg súlyt mozgattak meg!
(A teljes eredménytáblázat letölthető innen)


GRATULÁLUNK MINDNYÁJUKNAK ÉS MINDEN CSAPATTAGNAK!


Az eredményhirdetés csúcspontján az összes versenyző neve bekerült egy nagy (stílszerűen) SCITEC-es dobozba és Zamecsnik ügyvéd úr kihúzta a szerencsés nyertes nevét, aki a ráckevei Kék Duna Wellness Hotel hétvégéjét a szülinap fődíját nyerte:


SZÁNÓCZKY ORSI

Ő élvezheti a pezsdítő hétvégét a wellness szállodában!A buli itt nem ért véget!Törzsvendégünk, Bencsik Tamara, a Megasztárból nagyon sokak által ismert, tehetséges énekesnő kápráztatta el hangjával a jelenlévőket, ám a káprázatot tovább fokozta a megérkező torta öt szikrázó tűzijátékkal!
Közös éneklésünkkel amit Tamara próbált harmóniában tartani zárult a nagy verseny, utána mindenki átadhatta magát a torta-falás és pezsgőzés bűnös élvezeteinek!


Nagyon boldog ötödik szülinapot!

 
Frissítve: 2018. 02. 19.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz