Hámori Blanka - corner

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

archivum 21-40 > archivum 1-20
Hámori Blanka beszámolója


NAGY MEGÚJULÁS A CORNER FITNESSBEN

Bizonyára emlékeztek Hámori Blanka edzőnkre, aki fergeteges óráiról, türelméről és empátiájáról volt ismert a teremben.
Blanka már több mint egy éve nem tart nálunk órát, hiszen megszületett Ádám nevű kisfia, így anyai kötelességei elszólították.
A NLC logooldalán azonban rendszeresen megjelennek írásai, cikkei, és bebizonyította, hogy az anyaság igenis összeegyeztethető a fittséggel, a sportos, egészséges élettel.
Fogadjátok szeretettel Blanka beszámolóját!

A Fitneszanyu Blog azért jött létre 2012-ben, hogy félig szakértői szemmel, félig tapasztalati úton kiderítse: összefér-e a fittség és az anyaság? Hámori Blanka, a blog főszerkesztője, kisfia születése után lépésről lépésre végigkövette a blogban saját fogyásának útját, majd 2013 tavaszán meghirdette a blogban a Nagy Megújuló Programot. „Miután én magam 20 kilótól szabadultam meg a szülés után, szerettem volna bebizonyítani, hogy ez bármelyik anyukának sikerülhet – ésszerű diétával és sok mozgással. Ezért összeállítottam egy 6 hetes, anyukákra specializált edzésprogramot, és összeszedtem egy profi csapatot magam köré, hogy a nyertes átalakulása valóban tökéletes legyen: dietetikust, kozmetikust, fodrászt, manikűröst és fotóst. A Nagy Megújuló Programra motivációs levélben lehetett jelentkezni a Blogon keresztül, és végül Rezneki Zsuzsanna, 2 kisgyermek édesanyja került a Programba. Zsuzsi a hirdetés elolvasásakor úgy érezte, ezt a programot neki találták ki:

„Amint elolvastam a felhívást, úgy döntöttem itt az ideje összeszedni magam, mert ennél jobb lehetőség nincs, mint egy szakértő csapat segítségével megújulni és ismét formába lendülni.”
Blanka személyi edzőként segítette Zsuzsi munkáját a Corner Fitnessben: „Én Zsuzsival heti egyszer találkoztam az edzőteremben, a többi edzésnapra részletes és személyre szabott edzéstervet kapott, melyet a teremben, a szabadban, vagy otthon hajtott végre. Két kisgyermek mellett nehéz volt időt szakítania a mozgásra – általában kora reggel, este és a kicsik alvás idejében edzett. Az 1. HÉTEN 3 alacsony-közepes intenzitású kardió edzése volt, a 2. HÉTEN 2 kardió és 2 teljes testes erősítő edzést végzett, a 3.-6. HÉTEN pedig 2 kardió, 2 erősítő, és 1 köredzése volt.”
Zsuzsi a 2. héten konzultál a Corner Fitness-ben Bihari Nóra dietetikussal, ami elmondása szerint, megváltoztatta az életét: „Örülök, hogy időt és energiát szakított rám Nóri, köszönöm az ötleteit, igyekszem szépen lassan minél többet átvenni belőle! Egy beszélgetés alatt meggyőzött a tudásáról, szakértelméről, hiteles, így ha szükségét érzem egy kontrollnak, csak őt fogom keresni.”A 6 hét alatt Zsuzsi káprázatos átváltozáson ment keresztül, nemcsak külsőleg, de belsőleg is.
„A derékbőségem 4 cm-vel csökkent, csípőbőség: 5 cm-vel, a comb 2,5 cm-vel lett vékonyabb, súlyban pedig 3 kg-t hagytam el és mindezt 6 hét alatt. Nagyon örülök, hogy lehetőségem volt Blankáékkal dolgozni, tőle tanulni.  Nem tudom eléggé megköszönni!” Blanka pedig elmondta: „A csodálatos képek nem jöhettek volna létre a lelkes szakértői gárda nélkül! Köszönet jár nekik, amiért valóra váltották Zsuzsi álmát: Egyed Edina – kozmetikus, Gerle Hajni – fodrász, Kiss Vivien – manikűrös, PicurFotó Fotóstúdió – fotó. Külön köszönet jár a Corner Fitness vezetőségének, amiért a Program profi és színvonalas környezetben valósulhatott meg. Reméljük a terem továbbra is bázisa marad az egyre népszerűbb Fitneszanyu Blognak!” Zsuzsi jól járt, ugyanis viszonylag közel is lakik a teremhez – és remekül is érezte magát az edzéseken! A teremben nagyon jól éreztem magam náluk, mert minden feltétel adott egy jó edzéshez. Akárhányszor mentem, mindig mosolygás fogadott a recepción. A terem pedig mindennel felszerelt, követi az új irányzatokat is, kettle-bell, TRX, tényleg minden lehetőség megvan egy jó edzésre, akár személyi edzővel, akár egy aerobic óra keretében, akár egyedül. Szathmári Szandra, a terem vezetője így nyilatkozott: „„Büszke vagyok rá, hogy ehhez az inspiráló, sikeres történethez mi biztosíthattunk hátteret! Magam is anyukaként, tudom, hogy mekkora munka áll Zsuzsi eredménye mögött, ezért szívből gratulálok neki!”

 
Frissítve: 2018. 02. 19.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz